Geen producten (0)

Garantie Puky voertuigen

Gefeliciteerd met de aankoop van uw PUKY voertuig!

Om rechtstreeks naar het invulformulier tegaan (klik hier)

 

Wanneer begint de garantie van 5 jaar?

De garantieperiode gaat in vanaf de datum van het geldige aankoopbewijs (aankoopbon).

Hoe activeer ik de garantie?

Heel eenvoudig: u registreert uw voertuig onder de puntgarantieregistratie. Kort na de registratie ontvangt u per e-mail een garantienummer. U moet dit nummer op schrijven op het bewijs van aankoop en bewaar het voor mogelijke garantie gevallen.

Verloopt de garantie wanneer ik het voertuig verkoop?

Nee, de garantie is productgebaseerd en niet persoonlijk. Na het activeren van de garantie, die moet worden gemaakt binnen de eerste 4 weken na aankoop, ontvangt de koper een garantienummer per e-mail. Hij kan dit nummer dan doorgeven aan de koper met het aankoopbewijs wanneer het voertuig wordt verkocht. Om de garantieclaim binnen het toepassingsgebied van de garantieperiode te houden, moet de nakoper zich ook online registreren onder zijn naam en met het garantienummer van het voertuig.

Op welke service heeft de garantieclaim betrekking?

De garantie is van toepassing op het repareren of vervangen van een beschadigd frame, vork of stuur. Het omvat niet het loon voor montagewerkzaamheden of de vervanging van hulpstukken.

Welke schade valt niet onder de garantie?

Schade als gevolg van normale slijtage, defecten, storingen of storingen als gevolg van verkeerd gebruik, onjuiste montage of oneigenlijk onderhoud of de installatie van onderdelen van derden zijn uitgesloten van de garantie.

* op frame, vorken, stuur

Nu registreren (Klik hier)

Deze webshop maakt gebruik van cookies