opc_loader

Wensenlijst

Van harte gefeliciteerd met de aankoop van uw PUKY voertuig bij Toys2buy.nl

Registeren van u Puky klik op onderstaande link.


 https://www.puky.nl/nl/red/produktregistrierung

Vragen en antwoorden:

Vanaf wanneer begint de vijfjarige garantie?
De garantie begint vanaf de aankoopdatum welke op de aankoop bon vermeld staat.

Hoe activeer ik de garantie?
Heel eenvoudig: u registreert uw voertuig onder het punt garantieregistratie hier. Kort na de registratie krijgt u een garantienummer per email toegestuurd. Dit nummer dient u op uw aankoop bon te noteren en te bewaren voor eventuele garantiegevallen. U dient de registratie te doen binnen 4 weken na aankoop.Om de vijfjarige garantie volgens de algemene voorwaarden geldig te maken, dient u een formulier in te vullen.

Klik op de link https://www.puky.nl/nl/red/produktregistrierung

Vervalt de garantie als ik het voertuig verkoop?
Nee, de garantie is product dus niet persoonsgebonden. Na de activering van de garantie, die wel in de eerste 4 weken na de aankoop gedaan dient te worden, krijgt de koper een garantienummer per email. Dit nummer kan dan samen met de aankoop bon van het voertuig doorgegeven worden bij de verkoop van het betreffende voertuig. Om het recht op de garantieaanspraak in de garantieperiode te behouden, dient de nieuwe eigenaar zich met zijn naam en met het tot het voertuig behorende garantienummer te registreren.

Waar heeft de garantieaanspraak betrekking op?
De garantie richt zich op reparatie of vervanging van het beschadigde frame, vork of stuur. Het arbeidsloon voor de montage evenals het wisselen van bevestigingsdelen vallen niet onder de garantie.

Welke schade wordt niet door de garantie gedekt?
Uitgesloten van de garantie zijn schades die ontstaan zijn bij normaal gebruik en slijtage alsmede defecten, storingen of schade die ontstaan zijn door misbruik, nalatigheid, onjuiste montage, nalatig onderhoud of die als gevolg van het inbouwen van vreemde onderdelen terug te voeren zijn.

* op frame, vorken en sturen