Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

Puky loopfiets LR LIGHT BR 4091

€ 184,00 € 164,00
Niet op voorraad
Specificaties
Productcode 4091
EAN code 4015731040917
Productcode leverancier 4091
Omschrijving

PUKY LOOPFIETS LR LIGHT BR 4091

 

LR Light Br 4091 - Het nieuwe lichtgewicht onder de loopfietsen met rem.Modern en sportief design, een lichtgewicht aluminium frame, voorsteven en wielen met spaken. DE LR Light definieert een nieuw soort lichtheid bij het berijden van een loopfiets. Ondankt het lage gewicht, hoeven de jonge bestuurders het voetenplankje niet te missen. De 12,5\"\" luchtbanden zorgen voor optimaal comfort en maximale grip op alle oppervlakken. Tegelijkertijd zijn de banden erg stil. Zo is de PUKY® LR Light Br het ideale voertuig voor zowel sportieve piloten als beginners. Ook ouders zijn blij met het lage gewicht van de PUKY® LR Light Br als de loopfiets getilt moet worden. De veiligheidshandgrepen beschermen de kwetsbare handen van kinderen en maken de uiteinden van het stuur ongevaarlijk. Het banaanzadel dat vooraan is opgetrokken, zorgt ervoor dat de gemaakte vaart op het voertuig overgebracht wordt zonder dat het kind voorwaarts van het zadel glijdt. De lage instap maakt het veilig op- en afstappen mogelijk. Dankzij de grote voetenplank kan de piloot zijn voeten op hellingen neerzetten en zo een gunstig zwaartepunt en een veilige wegligging garanderen, zelfs bij hoge snelheden. Er zit bewust geen stuurhoek op onze loopfietsen. Op deze manier valt het stuur plat op de grond bij ongelukken en loopt het risico op letsel aanzienlijk af. De PUKY® LR Light Br is verkrijgbaar in antraciet.

PUKY® Loopfietsen zijn een ideale aanvulling op de klassieke glijvoertuigen en tegelijkertijd de perfecte voorloper van de eerste fiets. Ze worden gekenmerkt door hun lage instap en een bijzonder kindvriendelijke ergonomie. De speciale loopfietszadels zijn ergonomisch gevormd en ondersteunen perfect de loopbewegingen van het kind. Het in hoogte verstelbare stuur en zadel maken individuele afstelling mogelijk en daarmee jarenlang plezier tijdens het rijden op het voertuig.

Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Maximale belasting 25kg. LET OP: Gebruiken met beschermers. Kinderen geen deel laten nemen aan het verkeer op straat.

Leeftijd
2 1/2+
Hoogte
van 90 naar 120 cm
Stap hoogte
van 35 naar 48 cm

Ook interessant

€ 59,99 € 64,99
€ 59,99 € 64,99

Deze webshop maakt gebruik van cookies