Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

My first Puky 1,5 jaar Fitsch Rood/zw 2513

€ 59,99
Niet op voorraad
Specificaties
Productcode 2513
EAN code 4015731025136
Productcode leverancier 2513
Omschrijving

Puky Fitsch 2513

 

De Puky Fitysch is de ideale speel- en leerdriewieler. De Puky is bedoeld als opvolging voor kinderen die op een krabbelvoertuig, zoals een loopfiets, al de eerste ervaring op bewegingsgebied hebben opgedaan. De leerdriewieler is daarmee geschikt voor kinderen vanaf 1,5 jaar met een minimum lengte van 80 centimeter.

Deze mooie driewieler leert een kind bewegingen met armen en benen tegelijkertijd uit te voeren (Cross Movement) en zorgt voor de ontwikkeling van het evenwichtsorgaan. Dankzij de geluidsarme wielen die geen strepen achter laat is deze driewieler meer dan geschikt voor gebruik binnenshuis.

De driewieler beschikt over een verstelbaar ergonomisch zadel met handige draaggreep, veiligheidshandvatten en stuurbegrenzing. Met deze prachtige Fitsch driewieler ontwikkeld uw kind zich spelenderwijs! De Fitsch wordt zo compleet mogelijk geleverd, sommige onderdelen zoals het stuur kunt u eenvoudig en snel zelf monteren op de loopfiets. Voor de montage van het stuur heeft u een 5 mm inbussleutel nodig.

Alle loopauto's van PUKY® zijn zo ontworpen, dat kleine kinderen die al kunnen zitten of lopen, zich intuïtief met deze kunnen voortbewegen en zich zo motorisch verder kunnen ontwikkelen. Eenvoudige bewegingen, zoals bijvoorbeeld het krachtig afzetten van de vloer wordt hier als complex proces samengevoegd – wat zichtbaar plezier brengt. Vooral het plezier aan de beweging – dat is zeer belangrijk. Alleen door beweging kan het basiszintuig van het kind zich ontwikkelen en een goede basis vormen voor een geslaagd leerproces.

Met dit in gedachten geeft PUKY 5 jaar garantie op frames, vorken en sturen voor alle voertuigen vanaf 1 september 2016 (aankoopdatum). De garantie is niet persoonlijk. Het is overdraagbaar en kan bij fabricage- of materiaalfouten ook door tweede of derde kopers worden gebruikt.

Deze webshop maakt gebruik van cookies