Puky Supermoto Edition (4099)

€ 114,99 € 89,99
Op voorraad

 

Puky loopfiets supermoto 2,5+ De luchtbanden bieden veel comfort en uitstekende grip. Verder heeft de LR 1 L PLUS Supermoto alle kenmerken die onze LR 1 L loopfiets tot een legende hebben gemaakt. Lage instap met opstap, een duurzaam frame van milieuvriendelijk gerecycled staal en ons bananenzadel voor optimale krachtoverbrenging. Het zadel en stuur zijn in hoogte verstelbaar zodat de loopfiets kan meegroeien met zijn kleine baasjes. Uiteraard zijn het LR 1 L Supermoto-stuur en de wielen ook kogelgelagerd, evenals het frame en de velgen met onze robuuste poedercoating. Het veiligheidspakket van veiligheidsstuurgrepen en stuurkussens zijn natuurlijk ook aan boord.

Ook bij de LR 1 L PLUS SUPERMOTO hebben we afgezien van een stuurhoekbegrenzing, zodat het stuur bij een val plat op de grond ligt. Dit verkleint de kans op blessures enorm. De praktische zijstandaard is eenvoudig uit te klappen en het stuur kan netjes geparkeerd worden. De PUKY LR 1 L PLUS Supermoto is uitsluitend in het zwart verkrijgbaar.

Geschikt voor kinderen vanaf 2,5 jaar. Max. Totale belasting 25 kg. LET OP: Te gebruiken met beschermingsmiddelen. Niet gebruiken in het verkeer.

Frame met lage instap en voetenplank
Number Plate
spatbord
Speciale loopfiets zadel
kogellager wielen en de stuurinrichting
Veiligheid Handvatten
hoogte verstelbaar zadel en stuur
High poedercoating
luchtbanden
kickstand

Leeftijd
2 1/2+
Hoogte
van 90 naar 115 cm
Stap hoogte
van 34 naar 47 cm

Specificaties

Productcode 4099
EAN code 4015731040993
Productcode leverancier 4099

Ook interessant

Deze webshop maakt gebruik van cookies