Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

Puky Autoped step AIR 3 jaar Zwart 5200

€ 94,99
Niet op voorraad
Specificaties
Productcode 5200
EAN code 4015731052002
Productcode leverancier 5200
Omschrijving

PUKY®'s kleinste step met luchtbanden voor ambitieuze piloten.

 

Voor de kinderen, die naast een verfijnd evenwichtsgevoel ook over raceambities beschikt (vanaf 3 jaar) is bij de PUKY® R 03 L aan het goede adres. De 8,4"" luchtbanden bieden nog steeds het beste op het gebied van comfort en grip. De R 03 L is voor kinderen die al iets sneller kunnen gaan. De wielen met kogellagers rollen over kleine hindernissen en zijn erg stil. De R 03 L biedt extra leermogelijkheden door de bel, de opvouwbare standaard en de kick-rem. De laatste is geïntegreerd in het achterspatbord en kan met zowel de linker- als de rechtervoet bediend worden. Het stuur met kogellager zorgt voor gebruiksgemak en duurzaamheid. De anti-slip voetenplank zorgt ervoor dat het kind goed blijft staan. De PUKY® R 03 L is verkrijgbaar in de kleur zwart.

De klassieke PUKY® step maakt kinderen geschikt voor de fiets, net als een loopfiets traint een step het evenwichtsgevoel van het kind ook versterkt het gebruik de been en rompspieren. Met gemakkelijk en veilig bewegende steps breiden kinderen niet alleen hun bewegingsbereik uit, maar ontwikkelen ze ook steeds meer hun gevoel van snelheid, sturen en remmen.

Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. OPGELET: Alleen gebruiken met bescherming. Niet deelnemen aan het straatverkeer. 50 kg maximaal

Ook interessant

€ 59,99 € 64,99
€ 59,99 € 64,99

Deze webshop maakt gebruik van cookies